Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyártók

iCandy babakocsik

Minőséginnovációhagyomány és stílus: ez az iCandy márka négy alapelve. Az 1933-ban alapított londoni divatmárka mára kiemelkedő babakocsi modelljeiről ismert világszerte, sőt az egyetlen babakocsi márka, amely Queens Award of Innovation díjban részesült az Egyesült Királyságban.

Az iCandy brit tervezőkből álló csapata a stílusos és elegáns megjelenést a tökéletesen kidolgozott részletekkel ötvözilegkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával. Az iCandy Peach babakocsi maga a minőség és a luxus, ugyanakkor sokoldalú funkcionalitásának köszönhetően remekül használható a mindennapokban.

A minőség bizonyítéka a gyártó által kínált kiemelkedő, 5 év garancia.

A termékeket ITT tudod megtekinteni!

 

Ergobaby Metro+ kompakt városi babakocsi

A Metro+ új, még kényelmesebb formában tér vissza. Az extra kipárnázás és az állítható teleszkópos fogantyú csak néhány olyan újdonság, amely biztosítja a gyermek számára a szükséges kényelmet, a szülők számára pedig a kellemes és zökkenőmentes közlekedést. Könnyen használható, integrált mózessel és egykezes összehajthatósággal a Metro+ ideális választás az Ön és gyermeke számára, és most kompatibilis az autóülésekkel. Alkalmas születéstől 4 éves korig, vagy legfeljebb 22 kg-ig. A Metro+ szuper kompakt babakocsik, amelyek hű társai lesznek a mindennapi kalandokban!

Állítható fogantyú, amely a szülő magasságához és kívánságai szerint állítható.

A Metro+ egy ritka olyan kompakt babakocsi, amely állítható fogantyúval rendelkezik, amely igazodik a szülők magasságához. Kompaktak és ergonómiailag úgy vannak kialakítva, hogy lehetővé tegyék az egyenes tartást, ugyanakkor nagyobb lábteret és kényelmes járást is biztosítanak.

A kényelem kulcsfontosságú

A kényelem minden bizonnyal a kényelmes utazás és a nyugodt alvás kulcsa. Ezért lesz az új Metro+ a kényelem szinonimája az ülés vagy a mózes számtalan párnájának köszönhetően. A Metro+ a legjobban párnázott prémium ultrakompakt babakocsi.

Békés alvás kerekeken

Néha a családi kalandok egybeesnek a baba alvóidejével. Ne aggódj! A Metro+ lehetőséget kínál teljesen sík helyzetbe engedésre, valamint állítható lábtartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi gyermeke számára, hogy ilyenkor is nyugodtan aludjon.

Egy kézzel könnyen összecsukható

A Metro+ babakocsi minden szülő álma, mert lehetővé teszik a többfeladatos munkát. Gyors és egyszerű összehajtás egyetlen kézzel amely lehetővé teszi, hogy a babakocsit a csomagtartóba helyezze, lépcsőn mászhasson vagy valami mást, miközben gyermeke még mindig a karjaiban van.

A Metro+ születésétől kezdve ideális babakocsi

Az új Metro+ modell rejtett részeket tartalmaz, amelyek segítségével néhány másodperc alatt mózeskosárrá alakíthatja babakocsija sportülését. A Metro+ babakocsi nagyszerű társ bármilyen korú babák számára.

Felfüggesztés a sima közlekedés érdekében

A gyengéd rugós felfüggesztés és a nagyméretű hátsó kerekek kiegyenlítik az egyenlőtlenségeket az úton, így a szabadban való tartózkodás kényelmes és zökkenőmentes. A magas szegélyek, a kövezett utcák vagy a repedt járdák már nem jelentenek problémát az Ön számára.

Kényelem a szülők számára

Az állítható magasság mellett a Metro+ fogantyú puha és sima perforált műbőrből készül, amely illeszkedik kezéhez. A túrák kellemesek lesznek, és a babakocsit a csúszás félelme nélkül fogja tolni.

Az adapterek a következő autósülések modelljeivel használhatóak: BeSafe, Cybex, Nuna és Maxi Cosi.

Több tárhely

Bár a csecsemő az első helyen áll, a Metro+ nem hanyagolta el a szülőket. Még nagyobb és könnyebben hozzáférhető bevásárlókosárral rendelkezik, valamint van egy hátsó zseb is, amely tökéletes hely személyes tárgyak, például mobiltelefonok, kulcsok és pénztárcák tárolására.
A Metro+ babakocsival minden dolga egy helyen van!

Méretek

A Metro+ baba kocsi méretei: 96/105 cm magasság × 44 cm szélesség × 87 cm hosszúság.
Az összehajtott Metro+ babakocsi méretei: 54 cm magasság × 44 cm szélesség × 25 hosszúság.
Súly Metro+ kocsi: 7,8 kg.
Ülésszög: 95-175 °.

A termékeket ITT tudod megtekinteni!

Egobaby hordozók

ÜDVÖZÖLÜNK AZ ERGOBABY VILÁGÁBAN

Ismerd meg azokat a termékeket, amelyek lehetővé teszik a szülők és a gyermekek szabad mozgását. Tudtad, hogy a hordozás csökkenti a csecsemő stresszét, és pozitív hatással van az érzelmi fejlődésére?  A gyermek fejlődésének számos előnye mellett a hordozása nagyon praktikus mindazon szülők számára, akik életmódjukat meg akarják őrizni akkor is, ha családjuk bővül.

Az összes Ergobaby hordozó modell ergonómikus kialakítása támogatja a gyermek csípőjének, medencéjének és gerincének fejlődésének természetes helyzetét. A hordozó szilárdan tartja a babát a szülő testéhez simulva, és a gyermek súlyának nagy részét elosztja a csípő és a comb között, így segít megelőzni a gerincre nehezedő nyomást. Az Ergobaby hordozó a szülők számára is enyhíti a fizikai terhelést, mivel elosztja a baba súlyát a szülő csípője és válla között.

Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Az Ergobaby arra törekszik, hogy hatékony csapata pozitív szellemben működjön együtt és foglalkozzon az emberekkel.

Küldetésünknek érezzük, hogy olyan hordozókat és gondosan megtervezett kiegészítőket biztosítsunk a szülőknek, amelyek innovatív kialakítású és minőségi termékek. Arra törekszünk, hogy oktassuk a szülőket a babahordozásról és az ahhoz kapcsolódó témákról, valamint, hogy javítsuk a következő generációk számára a világ megismerésének módját.

A békés szülőség a békés világért az a választás, amelyet bármely szülő megtehet. Azok a gyermekek, akiknek folyamatos fizikai kapcsolatuk és érzelmi biztonságuk van, már felnövésük és éretté válásuk folyamata közben, nagyobb valószínűséggel együttérzően és kedvesen viszonyulnak másokhoz felnőtt korukban.

Az Ergobaby más termékekbe is beleszövi az ergonómia filozófiáját. Köztük vannak a kompakt Metro + babakocsik, amelyek kategóriájukban az egyetlen babakocsi, amelyet az AGR Intézet "hátul egészségesnek" minősített. Ezek a babakocsik örömet szereznek a szülőknek az egész világon, mert minden megtalálható bennük:

  • a kompromisszumok nélküli kényelem
  • a praktikum
  • a vonzó dizájn.

A békés alvást segítő termékeket azoknak a szülőknek szánják, akik szeretnék, hogy babájuk biztonságosan aludjon. A különféle kiegészítők, például pólya és a hálózsákok megkönnyítik a mindennapokat a babáddal.

A termékeket ITT tudod megtekinteni!

 

Nomi - az új generációs gyermekszék

A NOMI végig kíséri a baba növekedését születésétől fogva. A Nomit azzal a szándékkal tervezték, hogy a világ legjobb etetőszékét készítik el, amely tökéletesen illeszkedik mind formáját tekintve, mind a funkcióit a mai modern otthonokhoz. Könnyű beállítani eszközök használata nélkül és folyamatosan változtatható a gyermek növekvő igényei szerint. A puha és enyhe kontúrok nagyon könnyed, finoman elegáns megjelenést biztosítanak és csalogatják, hívják a gyermeket. A GYERMEKEK SZERETIK A MOZGÁST még ülve is. Pontosan ez az oka annak, hogy egy jó etetőszéknek támogatnia kell a mozgás szabadságát is - mind az asztalnál ülve, mind a székbe mászva és leszállva.

Peter Opsvik tervezte a klasszikusokká vált Nomi- és még sok más széket, mint a Tripp Trapp, és világszerte használják irodákban, nappaliban és óvodákban. Tervezésében Peter leginkább az emberek ülésének módjára gondol. Egész munkája az „aktív ülés filozófiáján” és a testünk és a globális környezetünket egyaránt tiszteletben tartó funkcionalitás „kompromisszumok nélküli” megközelítésén alapul.

A Nomi magas gyermekszék a Nomi koncepció alapja. Ez a szék körülbelül 2 éves kortól serdülőkorig terjedő gyermekek számára készült, de könnyedén átalakíthatja Nomi etetőszékké a rendelkezésre álló kiegészítőkkel,  így biztosítva gyermekének a szükséges támogatást növekedésének minden szakaszában - a baba születésétől kezdve.

A Nomi Baby tökéletes fészek kb. 6 hónapos újszülöttek számára. Közvetlenül egy fa talapzathoz van rögzítve, és könnyen cserélhető üléssel abban a pillanatban, amikor gyermeke elkezd egyedül ülni.

A Nomi Mini korlát 6 és 24 hónap közötti gyermekek számára. Könnyen rögzíthető a Nomi etetőszék ülésére, és ugyanolyan könnyen eltávolítható, ha nincs szükség a használatára, vagyis amikor a gyermeknek már nincs szüksége további támogatásra, és csak bemászhat a székbe, és kiszállhat belőle.

A Nomi további elérhető kiegészítői az Evomove Nomi tálca, a biztonsági övek, a Play játékok és párnák a kényelmesebb, kétoldalas ülés érdekében.

A termékeket ITT tudod megtekinteni!

 

Modu készségfejlesztő játékok

Ez a dán gyerekjáték elősegíti a gyerekek koordinációs és motorikus fejlődését, remekül fejleszti a kreativitásukat valamint szuper szórakoztató is! Kiválóan fejleszti a mozgáskoordinációt és egyensúlyérzéket.
Segíti a gyermek növekedését, együtt nő a gyermekkel!

Több mint 12 egyedi életnagyságú alkotás készíthető a legnagyobb MODU készlettel – ezekkel az alkotásokkal a gyerekek motorozhatnak, hintázhatnak, gurulhatnak, ugrálhatnak, mászhatnak és egyensúlyozhatnak. A játék már az alkotások építése során kezdődik, és évekig tartó aktív játékon keresztül folytatódik. Segítségével a kicsi bátrabb, magabiztosabb és ügyesebb lesz! Építs olyan formákat ami segíti gyermeked aktuális mozgásszintjének fejlődését, mindezt úgy, hogy közben az egész egy nagyszerű játék!

A termékeket ITT tudod megtekinteni!
 

 

Incababy 

Az Incababy márka egy ausztriai központú multikulturális vállalat, amely elhivatott a prémium minőségű, valamint a vezető formatervezésű és színvilágú európai babatermékek képviselete iránt. Valamennyi termékük Európában készül kiváló minőségű és szigorú tanúsítványokkal rendelkező bababarát alapanyagokból. Hitvallásuk szerint, a gyermekeknek csak a legjobbat szabad nyújtani minél inkább szélesebb és elérhetőbb körben, hogy a prémium minőség ne legyen kiváltság. A természetes alapanyagokat részesítik előnyben, szem előtt tartva környezetünk védelmét és hosszú-távú fenntarthatóságát.

A gyermekhinták célja a modern európai design és technológia, valamint a több ezer éves dél-amerikai hagyomány ötvözése. A világ különböző pontjain eltérő gyakorlatok alakultak ki a gyermekek nevelésére, fejlesztésére, zavartalan pihenésük biztosítására. A természeti népek különösen praktikus eszközöket dolgoztak ki az évezredek során. Az európaitól eltérő szemléletük nemcsak nagyon hatékony, hanem rendkívül egyszerű megoldásokat is eredményeztek - mindezt a környezettel teljes harmóniában, természetes alapanyagok felhasználásával.

Az Incababy hintái és kiegészítői ezt a hagyományos tudást felhasználva kínálnak modern, de tradicionális alapelveken nyugvó bevált, minőségi termékeket.

A termékeket ITT tudod megtekinteni!

 

 

Joie autós gyermekülés, babakocsi, etetőszék, babahordozó, pihenőszék, babaöböl

A Joie-nál az alapfilozófiánk, hogy szolgáljuk családját, közösségünket és közös Föld bolygónkat. Komolyan vesszük mindennapi életének védelmében vállalt szerepünket, túllépve az EU biztonsági előírásait, hogy családja mosolyogjon az első hazautazástól az iskola első napjáig. A babafelszerelésnek minden nap keményen kell dolgoznia az Ön számára. Ezért a végletekig fejlesztjük termékeinket a tesztelés során: szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy minden kihívásra alkalmasak. Sok autósülésünk átment az iparág legkeményebb független tesztjein is.

A Joie autós gyermeküléseket ITT tudod megtekinteni, Joie babakocsiainkhoz kattints IDE, Joie etetőszékeinket ITT tudod megnézni, Joie babahordozóinkhoz kattints IDE, Joie pihenőszékeinket és a Joie babaöblöket pedig ITT találod.


Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így keressük azokat forgalmazókat, gyártókat, akik minőségi termékeikkel beillenek profilunkba. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!